2010. június 22., kedd

Laurie Lipton - Ez nem tea, hanem művészet!



Most kivételesen egy hihetetlen művésznőről, Laurie Lipton képeiről szeretnék pár sorban megemlékezni. Bár nem mindenkinek jön be az efféle "modern festészet" (ahogy a Mansfield park-ban is nevezik Tom festményeit -> aki nem látta a filmet, az nézze meg, hihetetlen jó!), nekem attól függetlenül nagyon tetszik! Laurie Lipton egyszerűen csodálatos! A képei engem teljes mértékben lenyűgöznek és inspirálnak. Ez a 4, ami ebben a bejegyzésben szerepel, csupán az én legkedvencebb 4 képem, ezen kívül még rengeteg alkotása van a művésznőnek (és persze nem csak "halálfejes").
Az első képet azért szeretem, mert mindig Lene Lovich - It's you, only you c. száma jut eszembe, ami az egyik kedvenc zenéim közé tartozik :) , hiszen Lene ott is egy hasonló ruhában van.
A második képet azért imádom, mert arról mindig Lev Tolsztoj szavai jutnak eszembe: "Városban az ember akár száz évet is leélhet úgy, hogy nem veszi észre, hogy már régen meghal"
A harmadik képről a síron túl is tartó, igaz szerelem jut eszembe. Nincs is szebb és jobb érzés annál.
A negyedik kép pedig mintha csak a szívből szólna - a TV-ből rengeteg szemét, ártalmas dolog "árad ránk", s nagyon ritka sajnos már manapság az értékes, jó műsőr.
Remélem, ha rágoogleztök Lipton nénire a Képeknél, vagy a hivatalos oldalára tévedtek, akkor ti is sok kedvencet fogtok majd találni! :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Feel free to comment" :)
avagy Kommenteljen bárki nyugodtan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...