2011. február 12., szombat

Praktika - Varrások és átalakítások

Életemben már rengeteg ruhát "alakítottam át", pontosabban formáltam át inkább az ízlésemnek megfelelően. Ezek egyáltalán nem voltak nagy munkák, ráadásul kézzel is csináltam őket. Ha kellett, akkor ...

... varrtam egy édes kis piramiskúpos masnit egy felsőmre...

... vagy többeket egy kis csipkével dobtam fel :) .

Ezeket az átalakításokat már nagyon régen csináltam, sajnos ez a csipkék állapotán is látszik.
Most azonban egy egészen új dolgot tettem - varrógép és egy olló használatával az eredeti "én" (mivel a címkére az én nem van írva :D) mellényt hoztam létre.
Ez a kis mellény volt ugyanis az osztálytáncunk egy szerves része. Bár itt annyira nem látszik, hogy hogy is néz ki, de ennél jobb képet nem találtam.

Tehát, be kell valljam, hogy remegő kézzel kezdtem el lefejteni róla a "fenékfedőt" (nem ez volt a neve, de jobbat nem tudtam kitalálni :$ ...), majd ha azt eltávolítottam, akkor varrógéppel helyrehoztam a "csúnyálkodást", ugyanis úgy volt összevarrva a felső, hogy a leválasztásnál bele kellett barmolnom, szerencsére nem helyrehozhatatlanul :D !

Így a végeredmény Ő lett :) .

Igen ám, de a varrógépet nem csak erre használtam, hanem, képzeljétek, életemben szintén először függönyt is varrtam, ráadásul egy sötétítőt! Szépen a teteje és az alja be van hajtva, sőt, még a két oldalát is elvarrtam, hogy szép legyen!

És ha ez nem lenne elég, ugyanabból az anyagból még megkötőt is varrtam hozzá!

Ezen a képen pedig azt demonstrálom, hogy nem szerencsés fénnyel szemben fényképezni, még akkor sem, ha csak így látszik a függöny mindkét fele :D ! Főleg, hogy azok alig látszanak, helyette a szívmelengető Panel-dzsungel látszik inkább :D ...

Tehát, ilyen első alkalmakon estem én túl :)

3 megjegyzés:

  1. Gratulálok a függöny varráshoz, nagyon szép lett! Ügyes vagy! A csipke is jó ötlet a szoknya szélére, különösen a rózsaszínnek áll jól, hogy más színt is kapott! :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm ^^
    Igazából azok ingujjak/hosszú ujjúak :) ...

    VálaszTörlés
  3. Ja oké :D Nem tudom, miért gondoltam, hogy szoknya. :)

    VálaszTörlés

"Feel free to comment" :)
avagy Kommenteljen bárki nyugodtan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...