2012. június 18., hétfő

Praktika - Ujjatlan trikók átalakítása


Van két halálunalams felsőm, amiket először pont azért szerettem, mert egyszerűek, de valahogy meguntam őket... Így fel kellett dobnom őket valamivel, mert képzeljétek ,már nem hordtam őket - az egyszerűségük miatt. Így elővettem egy kis csipkét, gyöngöket, szerelőpálcát és láncot, majd nekiálltam "dolgozni", és hát ők lettek a végeredmények :) ... Először az apró gyöngyöket nem akartam rávarrni a csipkére, de ahogy a végeredményt nézegettem, úgy éreztem, hogy fel kell kerülniük. Még nem bántam meg :)













Csináltam olyan képeket is, amiken viselem őket, gondolván, hogy ez a lényeg. Így rájöttem a hibákra is - pl. kell még pár plusz gyöngyöcske-szerelőpálca, nem sok, tényleg épp csak egy pár, illetve a lilánál még át kell varrnom kicsit a láncot is, túl közel kerül a csipkéhez, így picit felpöndöríti azt.





8 megjegyzés:

  1. Nagyon jók lettek. :) Jó ez a csipkés gyöngyös megoldás. Nagyon tetszik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, nekem is kedvencemmé vált, pedig nem gondoltam hogy ilyen jól fog kinézni :) !

      Törlés
  2. Nagyon jó! :) És sokkal jobban látszik, hogy milyen, azokon a képeken, amiken rajtad van! És nekem is tetszik a sok kis gyöngy a csipkén, az főleg a fekete felsőn mutat jól (vagyis ott látszik jobban, de ez lehet, csak a fotó miatt van).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) !

      Nem, a fekete felsőn lévő gyöngyök valamivel tényleg jobban látszanak, a fene se tudja, hogy miért, talán mert sűrűbb a csipke? Jó kérdés :)))

      Törlés
    2. Talán csak jobban elüt a nagyon sötét háttér előtt. :) Mindenesetre nagyon klassz lett mindkettő! Én is gondolkodom valami ilyesmin, bár nekem általában mintásak a fölsőim.

      Törlés
    3. Hmmm, igen, azt hiszem igazad lehet :) ...

      Mindenféleképp mutasd majd meg ;) !

      Törlés
  3. Szépek lettek, adtál is ötleteket :) Vizsgaidőszak utánra már be is terveztem pár DIY projektet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hú, ennek nagyon örülök ^^! Remélem majd láthatjuk valahol :)

      Törlés

"Feel free to comment" :)
avagy Kommenteljen bárki nyugodtan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...